«

»

Altegra och MRT-träff i München

Den 16 februari 2012 möttes Altegra Consulting och MRT på München Airport Center för att bygga nätverk och prata om framtidsmöjligheter. I en trevlig atmosfär förklarade Lars Nydahl, chef för Altegra, och Patrick Winkler, chef för MRT Österrike, fokus och inriktning av respektive företag.

Lars Nydahl, Svante Larsson och Gernod Laufkötter

Lars Nydahl, Svante Larsson och Gernod Laufkötter

Diskussionen visade att båda bolagen delar liknande inriktning och affärsmässighet, samtidigt som man agerar i åtskilda europeiska regioner. Båda ser sig själva som små, flexibla konsultföretag som levererar förstklassig PLM-expertis till sina kunder. För Altegra och MRT är långsiktigt förtroendefulla kundrelationer nyckeln till framgång.

I den växande europeiska PLM-marknaden har gemensamma potentialer identifierats, t.ex. utbyte av kunnande, ömsesidigt stöd i projekt eller inlåning av specialist-kompetens till varandra.

Med på träffen var även Svante Larsson, tidigare PLM-chef för Sandvik Mining and Construction, nu PLM konsult. Övriga mötesdeltagare var Thomas Roner, delägare i MRT och Gernod Laufkötter, chef för MRT Schweiz. Ett stort tack till alla deltagare – vi ser fram emot ytterligare steg tillsammans!

MRT logo