Karriär

PLM/PDM-konsult på Altegra Consulting AB

computerindexVill du jobba som PLM/PDM-konsult? Tillsammans med de framstående industriföretagen i norra Europa tar vi fram de bästa PLM-lösningarna. Du kommer att arbeta i grupp men successivt få ta mycket eget ansvar.

Om Dig

Vi ser att Du är ingenjör, gärna med erfararenhet från CAD och PDM/PLM. Du bör vara utåtriktad och lyhörd för kundernas behov samtidigt som du ska samarbeta väl med kollegor och kunder.

Om arbetsuppgifterna

Som konsult måste du vara mångsidig. Vi söker dig med erfarenhet av PLM/PDM, antingen från CAD-hållet såsom NX/IDEAS/SolidEdge och/eller från Teamcenter, Aras  eller liknande PLM/PDM-applikationer. Om du har tekniska erfarenheter från andra ERP-, PLM- och CAD-plattformar, såsom CATIA/VPM, Enovia, ProEngineer/Windchill etc, kommer du vara ett bra tillskott i teamet, eftersom realisering av PLM ofta handlar om att integrera mjukvaror från olika leverantörer.

Erforderlig vidareutbildning kommer vi givetvis att ordna för dig. Installera, konfigurera och dokumentera lösningar är de direkta arbetsuppgifterna från början, om du inte redan är fullfjädrad PLM-konsult och bekväm med att driva egna projekt. Efterhand kommer dina arbetsuppgifter troligen att inkludera projektledning, kravanalys, design och implementering av kundanpassningar. Du bör behärska något eller några av följande områden: programmera/skripta, anpassa/konfigurera, projektleda, installera, analysera kravbilder, utbilda, dokumentera, kommunicera och samarbeta.